top of page

Over Kostbaar

Foto ceremonie.jpg
afhaalmaaltijd_edited.jpg

Met Kostbaar schenk je troost

Troostvoer en rouwkost wanneer woorden tekort schieten...

Met voedzame, lekkere troostvoer van Kostbaar en een persoonlijke boodschap schenk je een sprankel troost aan een dierbare die er nood aan heeft. Vers eten maken schiet er vaak over bij mensen met verdriet. Door iemand vers eten te geven, zorg je voor hem/haar, creëer je nabijheid en zeg je: ik ben hier voor jou.

 

"Laat iets weten als ik iets kan doen." 
Dat zeggen we wel eens, en met de allerbeste intenties. Maar we staan er niet altijd bij stil dat de andere misschien niet de moed heeft om hulp te vragen of niemand tot last wil zijn. Bij deze een oproep: bereid een maaltijd en breng die naar je vriend, familielid, buur of collega die er nood aan heeft. Je brengt letterlijk een potje troost. 

Hulp nodig? Bestel dan troostvoer of rouwkost bij Kostbaar. 

... of samen zoeken naar de juiste woorden van troost.

Troostvoer en rouwkost staat bij Kostbaar ook voor het vinden van de juiste woorden. Die schreef ik voor je neer op mijn troostkaarten. Je kan ze zo gebruiken of er nog een persoonlijke boodschap opschrijven. Vind je zelf niet de juiste woorden? Contacteer mij en we zoeken samen naar een geschikte tekst. 

Ik kruip bovendien graag in mijn pen om jouw (jullie) verhaal te brengen in een ceremonie. Ook dat is zorgen voor elkaar. 

Laten we praten

Wil je overleggen over een gepersonaliseerde tekst of over een (afscheids)ceremonie? Geef een seintje via onderstaande gegevens of via het contactformulier. 

Tel: +32 486 03 93 19

  • Instagram
Bedankt voor je berichtje. Ik neem zo snel mogelijk contact op met jou.
bottom of page