top of page
Kim.jpg

Over mij

Ik ben Kim, trotse mama van twee dochters, gehuwd met Stijn en sinds midden 2021 ondernemer in bijberoep. 

Eten is de rode draad door mijn dagelijks leven. Ik eet graag gevarieerd, kan uren zoeken naar voedzame en vooral lekkere recepten en probeer er regelmatig nieuwe uit. Mijn man hoor ik niet klagen, de kindjes zijn op dat vlak niet altijd even avontuurlijk maar ik heb goeie moed dat dat in de toekomst zal beteren. 

Ik zoek geluk in kleine dingen en zorg graag voor anderen. Met Kostbaar wil ik mijn goesting voor lekker eten maken en zorgzaamheid combineren. Het idee borrelde op toen 1 van mijn vriendinnen afscheid moest nemen van haar moeder enkele weken nadat ze zelf mama werd. Omdat nabijheid in volle coronatijd geen optie was, bracht ik haar een tas gevuld met eten. Ik wilde een stukje zorg uit handen nemen, er zeker van zijn dat ze toch minstens 1 avond niet moest denken aan eten maken voor haar gezin. Haar reactie was zo hartverwarmend dat ik besloot ermee aan de slag te gaan. In bijberoep. 

Zo ontstond Kostbaar. Ik hoop dat je vindt wat je zoekt. Mocht je vragen hebben, aarzel dan zéker niet om me te contacteren. We vinden wellicht samen wel een antwoord. 

bottom of page